+31 (0) 6 531 485 43 contact@windmillfilm.com

Charlie en Hannah gaan uit

Een vrijdagavond. De stadslichten gaan aan. Twee jonge vrouwen, 25 en 26 jaar oud. Een wijnavond bij vrienden. Een sexy filmnerd. Een magisch snoepje in de badkamer. Een paar borsten, die hun mond niet kunnen houden. Een café waar vaak vertoefd wordt. Twee geisha’s en Piemelboy. Een ontmoeting met Vincent, die graag in hijskramen klimt. Een bijzonder bordeel. Een vliegende ananas. Een koud intermezzo op de Noordpool. Een onheilspellende villa. Een sadistische dwerg en een amoureuze Satan. Een feestje. Een kus in de keuken. Veel alcohol. Een paar gestolen kussen. En een happy end. Of net helemaal niet?

Regisseur: Bert Scholiers
Producent: Minds Meet
Lengte: 76 min.
Land: België
Cast: Daphne Wellens, Evelien Bosmans, Patrick Vervueren, Frances Lefebure, Steef de Bot, Sigrid ten Napel, Jeroen Van Dyck
Releasedatum: 14 juni 2018

“Vlaamse debuten zijn zelden zo onbeschaamd speels en visueel vernuftig, nu al de kleurrijkste zwart-witfilm van het jaar!”
– Knack Focus

“Een lekker aperitief voor een stevig nachtje uit.”
– De Morgen

“Er spat goesting, creativiteit en léven vanaf, daar waar Vlaamse films bijna altijd op veilig spelen. Dit is cinema om toe te juichen en te omarmen: de leukste stijloefening van het jaar!
– Humo